ProfilMedarbejdereEjendommeKontakt
Ejendomme til salg
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland og øer
Udland
Solgte ejendomme
Ejendomme diskret til salg

 Døvling Østre Plantage, 6933 Kibæk / Midtjylland. 30 ha skov i større skovkompleks med fast kronvildt.

Døvling Østre Plantage er en regulær og velpasset skov- og jagtejendom på ca. 30,4 hektar, beliggende ca. 25 km. syd for Herning, lidt nord for Sønder Omme.
Ejendommen er beliggende i et af kerneområderne for kronvildtet i Jylland, som en del af Døvling Plantage og med flere andre kronvildtsrige skov- og naturområder i nærheden.
Terrænet er jævnt og jorden udgøres mest af grusede og sandede istidsaflejringer, og det vurderes at der på ejendommen vil kunne dyrkes de fleste gængse danske nåletræstræarter.
Nåletræ udgør langt størstedelen af bevoksningerne og hovedtræarterne er rødgran, sitkagran, contortafyr og lærk. De resterende bevoksninger spænder stort set over hele spektret af sædvanligt benyttede danske træarter.
Helheden afrundes af den store kronvildtsbestand i området, som giver mulighed for at skabe en meget intens og spændende jagtejendom.
Jagten i Døvling Østre Plantage er særdeles god og omfatter kronvildt, råvildt, harer, ræve, snepper, duer m.v.
Særligt skal i denne sammenhæng kronvildtet fremhæves, idet ejendommen er beliggende i tilknytning til Døvling Plantage, hvor kronvildtet holder til i talrigt omfang. Der er således også skudt flere kronhjorte i Døvling Østre Plantage.
Døvling Østre Plantage er i det hele taget en fin skovejendom, hvor erhvervsmæssig skovdrift og interessen for jagt, vildt- og naturpleje kan kombineres på fortrinlig vis.
Døvling Østre Plantage er en selvstændig skovejendom, uden landbrugspligt. Ejendommen kan derfor erhverves frit, både privat og i selskabsform.
Areal: 30,4 ha.
Bygninger: Ingen.
Solgt februar 2017.

© Copyright: Asger Olsen A/S - Søvangen 20, 5884 Gudme - tlf. 6225 4088