ProfilMedarbejdereEjendommeKontakt
Ejendomme til salg
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland og øer
Udland
Solgte ejendomme
Ejendomme diskret til salg

 Jægerhus, 4230 Skælskør / Sjælland. 58 ha skov med markant hovedbygning.

Jægerhus er en velarronderet skov-, jagt- og liebhaverejendom på 58 hektar med et tilhørende, særdeles velholdt og velindrettet hovedhus.
Ejendommen er beliggende fredeligt og roligt, midt i det bakkede godslandskab nord for Skælskør i det sydvestlige Sjælland.
Det let kuperede landskab og de varierende jordtyper giver en særdeles vekslende natur, hvor skov, mose og enge ligger flettet ind mellem hinanden.
Skoven består af en kerne af gammel oprindelig skov, kaldet Simonsstubbe. Den oprindelige skov er for 20 år siden udvidet i både nord og syd gennem skovrejsning på tidligere landbrugsjord.
Skovens bevoksninger er særdeles varierede i både alder og træart. Hovedtræarterne er bøg og eg, men der forefindes stort set alle gængse træarter i skoven.
Jægerhus drives med traditionel skovdrift, men med speciel fokus på vildtets føde- og dækningsmuligheder.
Jagten på Jægerhus er særdeles god og jagtmulighederne omfatter bl.a. råvildt, harer, fasaner, duer og snepper.
Særligt skal i denne sammenhæng især råvildtet fremhæves da Jægerhus har en særdeles stærk råvildtbestand og der bliver således skudt meget stærke bukke på ejendommen.
Ejendommens helhed fuldendes af hovedhuset som ligger ugenert og centralt på ejendommen, med en fantastisk udsigt ud over parken mod syd, omkranset af skov til alle sider. Hovedhuset er opført i 1967 med anvendelse af de bedste materialer og har de seneste år gennemgået en større modernisering.
Ejendommen er uden landbrugspligt og dermed også uden bopælspligt.
Areal: 58 ha.
Boliger: 2 stk. sommerhuse på henholdsvis 337 m2 og 60 m2 (ingen energimærke da sommerhus-registrering), samt 1 stk. udlejet helårsbolig på 141 m2. (Energimærke G).
Solgt juni 2017.

© Copyright: Asger Olsen A/S - Søvangen 20, 5884 Gudme - tlf. 6225 4088