ProfilMedarbejdereEjendommeKontakt
Ejendomme til salg
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland og øer
Udland
Solgte ejendomme
Ejendomme diskret til salg

 Hou Skov & Jomfrubakken, 9550 Mariager/Nordjylland. 159 hektar smuk skov med nyere bolig direkte til Mariager Fjord. Pris: 19,75 mio.kr.

Hou Skov & Jomfrubakken er en 159 hektar helstøbt skov-, jagt- og naturejendom, som er smukt beliggende direkte til vandet på sydsiden af Mariager Fjord. Terrænet er kuperet og meget afvekslende, med stejle skrænter, dybe dale og bløde skovbevoksede bakker med vandløb og kildevæld. Jorden består i store træk af grusede, veldrænede moræneaflejringer, og boniteten vurderes som særdeles god for især nåletræet, som trives godt på disse dybgrundede og kuperede jorder. Skoven er meget charmerende, varieret og frodig, og det vurderes, at der vil kunne dyrkes stort set alle sædvanligt benyttede træarter. Skoven udgøres af smukke højstammede ældre bøgebevoksninger, og en god blanding af yngre og mellemaldrende løv- og nåletræsbevoksninger i god vækst, hvortil kommer en betydelig produktion af nordmannsgran juletræer og nobilis pyntegrønt. Jagten i Hou Skov & Jomfrubakken er særdeles god og varieret. Jagtmulighederne omfatter bl.a. råvildt, ræve, harer, fasaner, ænder, snepper, duer m.v. samt kronvildt og dåvildt. Ejendommens helhed fuldendes af beboelsen, som er smukt beliggende på en lysåben plet, omkranset af den charmerende have og med skoven i ryggen og med panoramaudsigt udover Mariager Fjord. Hou Skov & Jomfrubakken er i det hele taget en særdeles smuk og veldrevet skovejendom, hvor erhvervsmæssig skovdrift og interessen for jagt, fiskeri og vildtpleje kan kombineres med beboelse på fortrinlig vis. Ejendommen er uden landbrugspligt. Ejendommen kan derfor erhverves frit, både privat og i selskabsform.
Areal: 159 ha.
Boliger: 1 stk. 176 m2 bolig med tilhørende veludnyttet høj kælder på 60 m2 og indbygget garage på 51 m2. Opført i 2010 i gode tidsløse materialer.
Energimærke A2.
Pris: 19.750.000 danske kr. kontant.
Udførligt Prospekt kan downloades ved tryk på "hent prospekt", eller bestilles på post@asgerolsen.com eller 62254088.


Hent prospektet (pdf-format)

© Copyright: Asger Olsen A/S - Søvangen 20, 5884 Gudme - tlf. 6225 4088