ProfilMedarbejdereEjendommeKontakt
Ejendomme til salg
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland og øer
Udland
Solgte ejendomme
Ejendomme diskret til salg

Sjælland og øer

Birkede Vesterskov, 4130 Viby Sj. / Østsjælland. 20 ha bygningsløs skov. Pris: 3,0 mio.kr.
Birkede Vesterskov er en varieret skov- og jagtejendom på 20,2 ha., beliggende omtrent midt mellem Borup og Viby, på det østlige Sjælland. Terrænet er jævnt til lettere kuperet, og ret afvekslende med både tørre og mere våde partier. Jorden er typisk blandet moræne med gode vækstbetingelser for de fleste almindeligt benyttede træarter. Bevoksninger ...  
 
Sorøskoven, 4200 Slagelse. 279 ha frodig velarronderet skov solgt i diskret handel.
Sorøskoven er en frodig, velarronderet, varieret og velpasset skov, på 280 hektar, beliggende midt i et større skovkompleks omtrent midt mellem Slagelse og Sorø på det vestlige Sjælland.
Areal: 279 hektar.
Bygninger: 1 udlejet bolig og 2 jagthytter.
Ejendommen er solgt i diskret handel gennem Asger Olsen A/S.
Solgt januar 2024.  
 
Større velarronderet frodig skov med bolig direkte til havet diskret til salg.
Større velarronderet frodig og varieret skov med bolig få meter fra havet diskret til salg på Sydhavsøerne. Seriøst interesserede købere bedes kontakte Asger Olsen på tel. 20 20 00 88 for yderligere information.  
 
Kruusesminde, 4220 Korsør. 270 ha landbrugs- jagt- og naturejendom med præsentable og gode bygninger på det vestlige Sjælland.
Kruusesminde er en 270 hektar stor landbrugs- jagt- og naturejendom, beliggende på det vestlige sjælland med skel ud til havet. Ejendommen er veldrevet og har et herskabeligt hovedhus, fantastisk jagt, gode bygninger og en sund driftsøkonomi.
Ejendommen er handlet diskret gennem Asger Olsen A/S i marts 2024.  
 
© Copyright: Asger Olsen A/S - Søvangen 20, 5884 Gudme - tlf. 6225 4088