ProfilMedarbejdereEjendommeKontakt
Ejendomme til salg
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland og øer
Udland
Solgte ejendomme
Ejendomme diskret til salg

Sjælland og øer

Roneklint Gods, 4720 Præstø. 340 hektar frodig jagt-, skov- og landbrugsejendom direkte til havet.
Roneklint Gods er i maj 2022 handlet i diskret handel gennem Asger Olsen A/S. Roneklint Gods er en velarronderet skov-, jagt- og landbrugsejendom med tilhørende 340 ha skov og agerjord, og flere beboelser, beliggende særdeles naturskønt ved Præstø Fjord, i Sydsjælland.
Areal: 340 ha.
Boliger: 3 boliger og med tilhørende driftsbygninger. ...  
 
Ravnsby Hestehave, 4913 Horslunde/Lolland. 14,2 ha frodig, varieret og fredeligt beliggende Lollandsk Skov.
Ravnsby Hestehave Skov er en 14,2 ha bygningsløs frodig skov på det nordvestlige Lolland Skoven er beliggende i smukt kuperet landskab ca. 1 km fra havet. Jordbunden er god varieret skovjord, og bevoksningerne udgøres af en god blanding af flotte ege-, bøge-, nobilis- og rødgranbevoksninger samt mose, krat og natur, beliggende i et smukt og fredeli ...  
 
Aggersvold Landbrug, 4450 Jyderup / Vestsjælland. 224 ha land- og skovbrug med beboelse.
Aggersvold Landbrug er i foråret 2022 handlet i diskret handel gennem Asger Olsen A/S. Aggersvold Landbrug er en velarronderet skov og landbrugsejendom med 224 hektar med tilhørende beboelse, beliggende særdeles naturskønt, i Vestsjælland.
Areal: 224 ha.
Boliger: 1 udlejningsbolig og driftsbygninger.
Handlet diskret i foråret 2022.  
 
Nøbbet Vesterskov, 4913 Horslunde / Lolland. 54 ha frodig varieret skov uden bygninger.
Nøbbet Vesterskov er en ca 54 hektar stor bygningsløs skovejendom, beliggende på det nordvestlige Lolland. Hovedtræarterne er bøg, eg, ær, lærk, douglas, rødgran og nordmannsgran, men skoven er iøvrigt meget varieret og alsidig, herunder med flere vandløb som gennemløber skoven.
Areal: ca 54 hektar.
Boliger: Ingen.
Ejendommen er solg ...  
 
Avdebo Vestre Plantage, 4300 Holbæk / Vestsjælland. 170 ha velarronderet skov og jagtejendom.
Avdebo Vestre Plantage er en ca 170 hektar stor bygningsløs skovejendom, beliggende i den østlige ende af Lammefjorden, nordvest for Holbæk. Hovedtræarterne er eg, birk og skovfyr, anlagt i rationelle enheder, som veksler med fodermarker, søer, moser og andre lysåbne naturområder.
Areal: ca 170 hektar.
Boliger: Ingen.
Ejendommen er s ...  
 
Hundemose Vesterskov, 4640 Faxe / Sydsjælland. 115 ha frodig skov med bolig. Solgt i diskret handel.
Hundemose Vesterskov er en 115 hektar skovejendom med tilhørende velholdt beboelse beliggende ved Faxe i Sydsjælland. Skoven består af ca. 100 hektar frodig blandet skov, med overvægt af bøg og eg, men der hører til skoven også flere åbne engarealer med solitære gamle egetræer, samt 15 hektar egentlig landbrugsjord. Ejendommens beboelse er et nyere ...  
 
Raadegaard Gods, 4733 Tappernøje / Sydsjælland. 392 ha velarronderet og herskabeligt Gods i Sydsjælland.
Raadegaard Gods er et velarronderet gods på 392 hektar med herskabelig og velholdt ikke-fredet hovedbygning, formidabel jagt og en sund driftsøkonomi baseret på landbrug, skovbrug, jagt og boligudlejning.
Ejendommen er beliggende fredeligt og ugenert i Sydsjælland, kun 1 times kørsel fra København.
Solgt i diskret handel gennem Asger Olsen ...  
 
Kongsdal Gods, 4440 Mørkøv / Vestsjælland. Historisk gods på 786 hektar, under 1 time fra København.
Kongsdal Gods er et af Danmarks fine gamle historiske godser, beliggende lidt sydvest for Holbæk, under 1 times kørsel fra København. Kongdals historiske og fredede hovedbygning er opført i årene 1588-1598, som et trefløjet anlæg omkranset af voldgrav og parkanlæg, som stille glider over i den smukke vestsjællandske natur. Hovedbygningen har et re ...  
 
Nørager Gods, 4291 Ruds Vedby / Vestsjælland. 464 ha velarronderet Gods.
Nørager Gods er i sommeren 2021 handlet i diskret handel gennem Asger Olsen A/S. Nørager Gods er et velarronderet gods med tilhørende 464 ha skov og agerjord, og en nyrenoveret hovedbygning, beliggende særdeles naturskønt, i Vestsjælland.
Areal: 464 ha.
Boliger: 1 større hovedbygning samt flere udlejningsboliger og driftsbygninger.
...  
 
© Copyright: Asger Olsen A/S - Søvangen 20, 5884 Gudme - tlf. 6225 4088